Vestsiden av øyen byr på kritthvite sandstrender så lang øye kan se, som frister til lange dager i solen. Strendene er så lange og mange at du ikke trenger å tenkte på at det kommer til å bli trengsel. Du kan kose deg i solen og nyte det fine været og de vakre omgivelsene. Ønsker du å være i fysisk aktivitet er østsiden riktig sted å være, som ofte kan tilby vind og bølger. Prøvd deg på surfing, kiting eller andre vannsportsaktiviteter.

Type
Reiseselskap
 
PakkereiseExpedia
Bare hotellHotels.com
Bare flySupersaver

Dykk ned i paradis
Dykking er noe som varmt kan anbefales på Barbados. Vannet er varmt og klart noe som gjør at dette er paradis på jord under vann. Opplev sjeldne tropiske fisker i deres glans, oppsøk gamle skipsvrak og se spektakulære korallrevene på nært hold. Mangler du dykkekurs finnes en rekke forskjellige kurssentre for dykking langs kysten på Barbados.

Shopping på Barbados
Skal du på shoppingtur når du er på Barbados er det naturlige stedet å Broadstreet i hovedstaden Bridgetown. Det er her du finner de største kjøpesentrene og koselige små butikker.

Charterferie til Barbados
Skal du på charter ferie til Barbados er det en god ide å bestille turen gjennom et norsk selskap. For tiden er det Star Tour som er størst på reiser til Barbados. Velger du charter til Barbados inngår hotell, fly og ofte buss til og fra flyplassen. Charteroperatørene har normalt egne servicesentere på stedet.

Restplasser for Barbados
Kan du vente til siste minutt med å booke ferieturen din, er det alltid smart å se om det finnes ledige restplasser til Barbados. En restplass til Barbados vil være en god del billigere enn å betale full pris.

Foto: Coopgreg, sxc (Barbados, Crane Bay)