For de fleste turister er Bulgarias viktigste reisemål den lange sandstranden ved Svartehavskysten, som fortsatt kan skryte av fantastiske strender tross for ekspansive byggearbeider. Men det er så mye mer til dette landet, og så mye av dette forblir uberørt og ikke besøkt av utenlandske turister.

Å komme seg rundt i landet er enkel, billig og effektiv med offentlig transport for å tar deg mellom byene og til landlige hjørner, der det tradisjonelle, langsomme tempoet fortsetter som det har gjort i århundrer. Her vil du komme over fargerike klostrene, fylt med fantastiske ikoner og voktet av skjeggete prester, og ufattelig vakre tømmerbygninger, gamle damer og deres nysgjerrige barnebarn som stirre i forundring ved turister sin ankomst.

Prisene har steget en del siden Bulgaria ble medlem av EU, men sammenlignet med andre land i Vest-Europa, vil turister føle at det blir en svært rimelig sydenferie, og det er lett og fornøyelig å reise rundt når du har mestret det kyrilliske alfabetet og nok bulgarsk til å kjøpe en bussbillett.

Type
Reiseselskap
 
PakkereiseExpedia
Bare hotellHotels.com
Bare flySupersaver

Artikler om Bulgaria