Bulgaria sin største badeby er Sunny Beach ved Svartehavskysten, med over seks kilometer lang sandstrand, som tiltrekker seg mest turister av alle stedene i Bulgaria. Kanskje ikke så overraskende med tanke på at stranden er Bulgarias fineste, med alle tenkelige aktiviteter fra minigolf til dykking, og flerspråklige restauranter, puber og utesteder florerer.

Type
Reiseselskap
 
PakkereiseExpedia
Bare hotellHotels.com
Bare flySupersaver

Passer for alle
Sunny Beach passer perfekt til både barnefamilier og vennegjenger med partyløver. Vil du ha et pålitelig sted uten bekymringer, som gir deg brunnfargen du ønsker er dette feriestedet du bør dra til. Du vil ikke engang legge merke til at du er i et land som heter Bulgaria.

Folk rører sjeldent på seg bort fra solsengene og Sunny Beach for å dra lenger enn til nærliggende Nesebâr, men transportforbindelsene er veldig billige og relativt bra hvis du ønsker å utforske området. Sunny Beach er trolig det dyreste stedet i Bulgaria, allikevel er en ferie her rimelig sammenlignet med norske priser. Restaurant i Sunny Beach er nær hva du vil ha betale i Vest-Europa.

Bilde: Sunny Beach Av: Boby Dimitrov