AmsterdamSelv om dette primært er en portal for sydenreiser, er vi nødt til å skrive en liten artikkel om en by som ikke befinner seg veldig langt sydover – nemlig Amsterdam i Nederland. Dette er en by mange nordmenn har hatt mye moro – det er rett og slett en by som kan gi deg det lille ekstra. Det passer dessuten for både unge og eldre, og folk fra Nederland vil garantert være de snilleste du noen gang har møtt.

Grunnen til at vi ønsker å skrive om dette, er fordi artikkelforfatter har en svært god erfaring med Amsterdam som destinasjon på utdrikningslag. I Norge finnes det en rekke eventselskaper som styrer og ordner med det meste, og med hjelp fra disse fikk vi en fantastisk reise, med herlig stemning, god mat og drikke og et helt sinnsykt uteliv som knapt noe kan måle seg med.

Slik bestiller du tur til Amsterdam

Det finnes en rekke nettsider som gir deg informasjon om Amsterdam. Vi har bare positivt å si om samtlige nettsider vi har vært innom når det kommer til informasjon og research fra vår side, men det var spesielt én nettside vi var spesielt fornøyd med og som vi ønsker å anbefale alle våre lesere å gå innom. På amsterdamresa.se kan du nemlig finne veldig mye nyttig informasjon om den herlige byen og ikke minst tips til både overnattingssteder og enkleste vei til og fra.

Dette er en svensk side, men det gjør den absolutt ikke mindre relevant av den grunn. Selv om nordmenn bør sjekke flyreiser med tjenester fra Norge, finner du faktaopplysninger på amsterdamresa.se du garantert kommer til å sette stor pris på. Vi kommer i hvert fall til å bruke disse igjen om vi skal til Nederland.

Er du fotballfrelst?

Om du skal til Nederland og i tillegg er glad i fotball, vil du elske Amsterdam bare på grunn av dette. Her vil du finne en rekke puber, nattklubber, museumer, restauranter og mye, mye mer som er 100% dedikert til fotball. Og hvorfor ikke få med deg en kamp når du likevel er på tur hit?